Laste ned og installere Kaspersky Password Manager

Vis alt | Skjul alt

Du kan laste ned Kaspersky Password Manager fra My Kaspersky eller Kasperskys nettsted.

Last ned Kaspersky Password Manager på datamaskinen

Hvis du bruker noen av Kasperskys antivirusprogrammer for hjemmebrukere, kan det be deg om å installere Kaspersky Password Manager. Hvis du godtar, lastes installasjonsfilen for Kaspersky Password Manager ned og kjøres automatisk.

Installer Kaspersky Password Manager på datamaskinen

Du kan installere den engelske versjonen av Kaspersky Password Manager i stille modus fra ledeteksten hvis installasjonsfilen heter kpm_local.exe.

Før du installerer programmet, må du åpne og lese nøye gjennom lisensavtalen for sluttbrukere.

Installer Kaspersky Password Manager i stille modus fra ledeteksten

Under oppdatering kan det hende at noen Kaspersky-programmer også installerer Kaspersky Password Manager i stille modus. Du trenger ikke å gjøre noe mer.